Accreditatie

U bent hier

Elk evenement is anders. Of het nu gaat om het uitwerken van uw volledige uitnodigings en/of crewaccreditatiebeleid of dat u alleen de polsbandjes of accreditatiepassen gepersonaliseerd met pasfoto aangeleverd wilt krijgen? Er is echt heel veel mogelijk...


UITNODIGINGSTRAJECTEN

Heeft u een evenement, beurs of congres waar u uw relaties en of personeel voor uit gaat nodigen? Dan zijn er legio aan mogelijkheden om dit te doen. Dit kan natuurlijk per post maar dat gebeurt tegenwoordig niet zo vaak meer. Online kan dit ook via een tal van verschillende systemen en leveranciers, van simpel aanmelden tot en met een volledig digitaal registratietraject met allerlei opties en mogelijkheden.
Ook hier kunnen wij u goed in begeleiden en hebben we een aantal standaard systemen die hiervoor gebruikt kunnen worden. Wilt u wel een geheel of gedeeltelijk uitnodigingstraject per post doen, kunnen wij dit inclusief de fulfilment ervan, ook voor u verzorgen.


WE-INVITE UITNODIGINGS- EN REGISTRATIESYSTEEM

Met de opgebouwde kennis en ervaring hebben we op basis van de bekende wensen en eisen van onze opdrachtgevers een speciaal online uitnodigingssysteem laten bouwen "We-Invite"

Wat is We-Invite? Dé digitale alles-in-een oplossing voor invitatie- en registratiemanagement van A tot Z. Wij vinden het belangrijk dat met maatwerk elk invitatie- of registratietraject perféct geregeld is en elke opdrachtgever ontzorgt wordt. Doordat wij inzien dat geen evenement hetzelfde is en elke situatie vraagt om een eigen aanpak passen wij de inrichting van het systeem voor jouw event naadloos aan. Of het nu gaat om een open of besloten registratie, met of zonder tickets, wel of niet geplaceerd, misschien zelfs wel met workshops of deel sessies het systeem richten we in naar jouw wensen.

We-Invite is in 2016 opgericht door ARPO Entertainment. Daarnaast heeft We-Invite per 1 januari 2021 de werkzaamheden en het portfolio van Evite overgenomen.

Wilt u meer informatie over ons white label uitnodigings-/inschrijvingssysteem neem dan contact met ons op.
 

ACCREDITATIE MANAGEMENT

Bent u op zoek naar iemand die voor u duidelijkheid en antwoorden kan geven op de volgende uiteenlopende vragen: Hoeveel verschillende zones zijn er nodig op ons evenement? Wie mag waar komen en wat mag deze persoon wel en niet? Gaan we met polsbandjes werken of kiezen we voor passen met naam en foto erop? Wie mag wel gebruik maken van de crewcatering en wie niet? Zowel voor eendaagse als meerdaagse evenementen kunnen wij al deze vragen voor u beantwoorden. Wij werken samen met u een plan uit dat voor zowel de crew als voor de security duidelijk en werkbaar is.


ACCREDITATIESYSTEEM

Voor de accreditatie van grotere evenementen kan gebruik gemaakt worden van een online systeem waar leidinggevenden zelf hun team vooraf kunnen aanmelden. Op locatie kunnen direct de passen/polsbandjes voor de juiste zones afgehaald worden. Hieraan kunnen zelfs cateringrechten en aanvullende zaken gekoppeld worden.
Bij grote sportevenementen kunnen ook alle teams en sporters via hetzelfde systeem aangemeld worden, zodat voor u als organisator alles inzichtelijk blijft en ook alle gegevens centraal geregistreerd zijn.


ACCREDITATIEPASSEN EN POLSBANDJES

Indien een volledig accreditatiesysteem voor u te ver gaat, maar u wel graag (gepersonaliseerde) polsbandjes wilt bestellen, dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Accreditatiepassen (en lanyards) kunnen wij ook leveren in diverse afmetingen en vooraf personaliseren met naam en optioneel een pasfoto, maar u kunt bij ons ook de apparatuur huren waarmee op locatie de passen zelf geprint kunnen worden. Hierbij is, afhankelijk per project, personele ondersteuning ook mogelijk.


Heeft u interesse in één van de bovenstaande diensten of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Diensten

Ticketing

Zoekt u voor uw eigen evenement een partij om uw tickets te verkopen en bent u niet al te bekend met alle ticketing partijen op de markt & verschillende mogelijkheden? Of heeft u liever iemand die ticketing volledig voor u uit handen neemt? Dan kunnen wij u verder helpen...

Accreditatie

Elk evenement is anders. Of het nu gaat om het uitwerken van uw volledige uitnodigings en/of crewaccreditatiebeleid of dat u alleen de polsbandjes of accreditatiepassen gepersonaliseerd met pasfoto aangeleverd wilt krijgen? Er is echt heel veel mogelijk...

Hospitality

Bent u op zoek naar een partner die u kan ondersteunen bij het uitwerken van een hospitality concept, de verkoop van uw (hotel)arrangementen via een eigen webshop en/of de volledige productie dan bent u bij ons aan het juiste adres...