Over ons

U bent hier

ARPO Entertainment

ARPO Entertainment is een jong en dynamisch bedrijf opgericht in 2004 en gespecialiseerd in alle facetten op het gebied van Ticketing, Accreditatie & Hospitality voor concerten en (sport)evenementen.

Enerzijds treden we op als onafhankelijk ticketing consultant voor diverse opdrachtgevers, zoals onder andere Modestus Concerts, Tribe Company, Heineken Nederland, Scapino Ballet, Hekwerk TheaterproductiesRTL Nederland en GUTS Tickets  om hen te adviseren op het gebied van alles wat te maken heeft met toegangsbeleid en ticketing. Anderzijds pakken we ook de volledige uitvoering op als ticketing manager voor onze opdrachtgevers, zoals onder andere Guus Meeuwis, Holland Heineken House, De Coolste Baan van NederlandStrandfestival ZAND, De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!, Volvo Ocean Race Festival en De Vrienden van Amstel LIVE!.

Onze opdrachtgevers leveren we, met behulp van diverse softwaresystemen, een volledig en zeer ruim pakket van dienstverlening voor alles wat gerelateerd is aan ticketing, hospitality en toegangsbeleid. Hierbij gaat het vaak om maatwerk en daarbij staan kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel. Bijna niets is onmogelijk bij ons.

Wij werken met een team vaste mensen en daarnaast schakelen we op projectbasis extra mensen in met allemaal hun eigen kennis en expertise op een bepaald vlak. Ook deze partners zijn goede bekenden met wie we al jarenlang werken en die dezelfde passie hebben als wij. Zo hebben we voor elk evenement groot of klein de juiste mensen op de juiste posities.


We-Invite

We-Invite is dé digitale alles-in-een oplossing voor ticketing, invitatie, registratie en beheer van gasten en ondersteunt je in de gehele eventregistratie. Van het versturen van de ‘Save the date’ mail tot de barcodescanning op locatie. We-Invite maakt het organiseren van een evenement een stuk makkelijker!

We-Invite kan ingezet worden voor ieder evenement: van klantevenementen tot personeelsfeest, van open dag tot festival, van eenmalig tot terugkerend evenement. We denken graag met je mee over de mogelijkheden van jouw evenement en ondersteunen je in het gehele traject.


Ticketsite.nl

Naast de werkzaamheden en dienstverlening die ARPO Entertainment voor opdrachtgevers uitvoert hebben we ook een eigen B2C en B2B verkoopkanaal Ticketsite.nl. Via dit kanaal kunnen we alle events, waar we bij betrokken zijn en geheel of gedeeltelijk de ticketing en/of hospitality voor verzorgen, opnemen in de agenda. Alle events krijgen een eigen pagina en via deze website kan men tickets bestellen, groepsreserveringen plaatsen en ook volledige vip- en hotelarrangementen bestellen.

Op Ticketsite.nl kunnen we ook een volledige eigen hospitality webshop inrichten in de look and feel van het event. Deze webshop krijgt een unieke link die de organisator ook direct aan zijn eigen website kan koppelen voor de verkoop van bijvoorbeeld de VIP- en Hotelarrangementen.

Bijna al onze opdrachtgevers maken gebruik van deze mogelijkheden en dit komt de verkoop natuurlijk ten goede. Ticketsite.nl is ook een officieel erkend verkooppunt en draagt het "weet waar je koopt" logo.

Diensten

Ticketing

Zoekt u voor uw eigen evenement een partij om uw tickets te verkopen en bent u niet al te bekend met alle ticketing partijen op de markt & verschillende mogelijkheden? Of heeft u liever iemand die ticketing volledig voor u uit handen neemt? Dan kunnen wij u verder helpen...

Accreditatie

Elk evenement is anders. Of het nu gaat om het uitwerken van uw volledige uitnodigings en/of crewaccreditatiebeleid of dat u alleen de polsbandjes of accreditatiepassen gepersonaliseerd met pasfoto aangeleverd wilt krijgen? Er is echt heel veel mogelijk...

Hospitality

Bent u op zoek naar een partner die u kan ondersteunen bij het uitwerken van een hospitality concept, de verkoop van uw (hotel)arrangementen via een eigen webshop en/of de volledige productie dan bent u bij ons aan het juiste adres...